стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Десерт з морозивом



Десерт з морозивом

Десерт з морозивом
автор рецепта Автор: марта



Вам знадобиться:

  • 500 г вершкового морозива
  • 100 г меду
  • 100 г журавлини
  • півсклянки дробленого або меленого мигдалю
  • ваніль і кориця - по смаку

Спосіб приготування:
Все дуже просто. Журавлину розтираємо разом з медом, додаємо мигдаль, за смаком корицю і ваніль (або ванільний цукор, якщо немає ванілі).

У креманки або склянки з товстим дном викладаємо шарами: журавлину - морозиво - журавлину.

Прикрашаємо в міру фантазії, відправляємо в морозилку - і виймаємо за кілька хвилин до того, як подамо на стіл. Десерт з морозивом готовий.
Смачного!