Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Змішати борошно, розпушувач, соду, какао і сіль, просіяти в миску.
Яйця збити до пишноти, продовжуючи збивати, додати цукор і влити мед.
Змішати суміші суху і рідку, акуратно перемішувати лопаткою знизу вгору.
Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, вилити тісто, повернути чашу за годинниковою стрілкою пару разів.
Випікати 1 годину 20 хвилин з одного боку.
За допомогою лотка для пара акуратно перевернути бісквіт і випікати з іншого боку ще 20 хвилин.
Потужність моєї мультиварки 800 Вт.
Вимкнути мультиварку і дати постояти бісквіту в чаші хвилин 15.
Потім за допомогою лотка для пара витягти бісквіт і остудити.
Розрізати на 4 частини.
Чорнослив промити і обсушити, порізати дрібно ножем. (У мене він м'який, я попередньо його не замочувала)
Сметану збити з цукром, додати чорнослив перемішати.
Далі збираємо торт.
На корж рясно намазати крем, на кожен виходить приблизно по 4 столові ложки.
І так на три коржі.
Верх торта я вирішила полити глазур'ю.
Для цього розтопити на водяній бані обидва види шоколаду і полити верх торта.
Прибрати торт в холодильник на кілька годин. Торт Медовик готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: