стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Овочевий салат з чорносливом і горіхами



Овочевий салат з чорносливом і горіхами

Овочевий салат з чорносливом і горіхами
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Домашня



Відмінний салат для тих, хто любить різноманітність і незвичайні відтінки смаку. Гарний і для святкового столу.

Вам знадобиться:

  • 250 г відвареної картоплі в мундирі
  • 150-180 г відвареного буряка
  • 70-80 г чорносливу без кісточок
  • 150 г корейської моркви
  • 60-70 г родзинок
  • 100 г ядер волоського горіха
  • майонез
  • сіль

Спосіб приготування:
Салат ми готуємо шарами, а тому очищені картоплини пропускаємо через велику тертку і з'єднуємо з родзинками, замоченим на 5 хвилин в окропі і обсушеним. Корейську моркву перемішуємо з подрібненими волоськими горіхами. А крупно тертий буряк - з нарізаним чорносливом.

Нижній шар - картопля з родзинками, солимо, промазуємо майонезом. Другий шар - морквину - солити не варто, тільки покрити майонезом. Верхній - буряковий - шар теж вимагає солі і майонезу.

Приготований салат відправляємо в холодильник на годинку-другу для просочення. Овочевий салат з чорносливом і горіхами готовий.
Смачного!