стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат Фасолинка



Салат Фасолинка

Салат Фасолинка
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Салат для любителів гостренького. Дуже ситний.

Вам знадобиться:

  • 200 г печериць
  • 130-150 г напівкопченій або копченої ковбаси
  • 200 г консервованої червоної квасолі
  • 100-120 г моркви по-корейськи
  • 1 велика цибулина
  • рубана зелень - за бажанням
  • майонез
  • олія

Спосіб приготування:
Розігріваємо олію на середньому вогні, 3-5 хвилин обсмажуємо нашатковану цибулину, засипаємо нарізані печериці і смажимо 5 хвилин - або до випаровування рідини, якщо її багато. Викладаємо, щоб швидше охололо.

До нарізаної тонкою соломкою ковбаси, додаємо консервовану квасолю (без рідини), гриби з цибулею, заправляємо морквою, заправляємо майонезом перемішуємо. Сіль за смаком.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт