стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Зелений салат з тунцем



Зелений салат з тунцем

Зелений салат з тунцем
автор рецепта Автор: Ірина
кухня Кухня: Американська



Суміш листя зелених салатів, яких багато зараз продається в супермаркетах (або вирощується на власних грядках), консервований тунець, черрі, оливки, пікантна заправка - відмінний салат для перекусу або вечері для тих, хто береже фігуру.

Вам знадобиться:

  • 100 г салатного міксу (або салату на свій вибір)
  • 100 г консервованого тунця
  • 5-6 помідорів чері
  • 4-5 оливок
  • 1,5 ст. ложки каперсів
  • половинка невеликої червоної цибулини
  • перець мелений, сіль
  • заправка:
  • 2-2,5 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ч. ложка соку лимона

Спосіб приготування:
До салатного листя додаємо половинки черрі і половинки оливок, дрібно шатковану червону цибулю, каперси. Перемішуємо і пробуємо на сіль - враховуючи солоність каперсів і оливок, її, швидше за все, не знадобиться, або зовсім трохи.

Посипаємо салат перцем, поливаємо лимонним соком і олією. Викладаємо тунець - і наш салат готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт