стрілка навігації    стрілка навігації  Як солити сало



Як солити сало

Як солити сало
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 1 кг сала
  • 3 головки часнику
  • 3 ст.л чорного меленого перцю
  • щіпка червоного перцю
  • 1 ч.л. меленого коріандра
  • 6 ст.л. солі крупного помолу

Спосіб приготування:
Сало нарізати невеликими шматками, зробити надрізи, обкласти нарізаним часником.

Сіль змішати з чорним меленим перцем, червоним і коріандром. Кожен шматок сала натерти цією сумішшю з усіх боків. Шматки сала скласти в пластикову або емальовану миску.

Накрити сало плівкою або накрити тарілкою, поставити під тягар, залишити при кімнатній температурі на добу, потім прибрати в холодильник.

На 4 день сало готове. Готове сало можна скласти в пакет і зберігати в морозилці або просто в холодильнику. Тепер Ви знаєте як солити сало.
Смачного!