стрілка навігації    стрілка навігації  Як варити яйця



Як варити яйця

Як варити яйця
автор рецепта Автор: Іра



Вам знадобиться:

  • 1-6 яєць (скільки вам потрібно)

Спосіб приготування:
Яйця всмятку:
Варити яйця 3 хвилини з того моменту як закипить вода, потім залити холодною водою, але ненадовго, тільки щоб зупинити процес варіння. Очистити з одного боку і їсти ложечкою в теплому вигляді.

Яйця "в мішечок":
Як тільки вода закипить, засікти 6 хвилин, потім злити воду, залити ненадовго холодною водою. Потім подавати в теплому вигляді.

Яйця круто:
Варити яйця протягом 9 хвилин з моменту закипання. Потім злити воду, залити холодною водою. Вийняти і їсти або повністю остудити, якщо для рецепта потрібні охолоджені яйця. Яйця можна зберігати в холодильнику близько тижня. Тепер Ви знаєте як варити яйця.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт