Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Яйця всмятку:
Варити яйця 3 хвилини з того моменту як закипить вода, потім залити холодною водою, але ненадовго, тільки щоб зупинити процес варіння. Очистити з одного боку і їсти ложечкою в теплому вигляді.
Яйця "в мішечок":
Як тільки вода закипить, засікти 6 хвилин, потім злити воду, залити ненадовго холодною водою. Потім подавати в теплому вигляді.
Яйця круто:
Варити яйця протягом 9 хвилин з моменту закипання. Потім злити воду, залити холодною водою. Вийняти і їсти або повністю остудити, якщо для рецепта потрібні охолоджені яйця. Яйця можна зберігати в холодильнику близько тижня. Тепер Ви знаєте як варити яйця.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: