стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Карпаччо з сьомги



Карпаччо з сьомги


Вам знадобиться:

  • 300 г філе сьомги
  • 1 лимон
  • 1 цибулина-шалот
  • 1 ч.л. сушеного кропу
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту
  • 2 ст.л. олії
  • 1 ч.л. гірчиці
  • щіпка солі

Спосіб приготування:
Філе сьомги промити, обсушити паперовим рушником. Обернути харчовою плівкою і прибрати в морозилку на 30 хвилин.

Приготувати маринад: змішати натерту цедру лимона, нарізану цибулю, кріп, оцет, олію і гірчицю.

Злегка підморожене філе нарізати тонкими скибочками, скласти в миску, посолити за смаком, полити маринадом і перемішати. Поставити в холодильник на 2 години.

Для подачі викласти на велике плоске блюдо.
Смачного!