стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Буряк в маринаді



Буряк в маринаді

Буряк в маринаді
автор рецепта Автор: Юля
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • 3 кг буряка
  • Інгредієнти для маринаду:
  • 3/4 склянки цукру
  • 1 склянки оцту 9%
  • 3 зубчики часнику
  • 8 горошин запашного перцю
  • 3 лаврових листки
  • 3 цибулини
  • 3 горошин перцю
  • 2 ст. л. солі

Спосіб приготування:
Буряк варити цілий близько 40 хвилин. Охолодити, почистити, натерти на крупній тертці.

Всі інгредієнти для маринаду перемішати, довести до кипіння, варити 5 хвилин, потім процідити і залити натертий буряк. Залишити на 12 годин.

Після цього перекласти буряк в баночки, щільно закрити кришками, і пастеризувати під кришкою каструлі 10 хвилин. Буряк в маринаді готовий.
Порада:
Зварений буряк треба залити холодною водою, щоб легше було чистити.
Смачного!