Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Обидві капусти розбираємо на дрібні суцвіття, кладемо в підсолений окріп, варимо при тихому кипінні 5 хвилин, зливаємо в друшляк.
Очистивши цибулю і моркву, нарізаємо, як подобається. І включаємо духовку на 180С.
Кілька хвилин - 6-7 - обсмажуємо в розігрітій олії цибулю з морквою, в міру поперчивши.
Інша сковорідка - під соус. Пасеруємо борошно до жовтуватого кольору, розпускаємо вершкове масло, не поспішаючи вливаємо вершки, добре вимішуємо, щоб не було грудочок, солимо.
У форму викладаємо капусту з морквою та цибулею, заливаємо соусом, запікаємо 15-20 хвилин.
При бажанні в соус натираємо сир, який забезпечить золотисту скориночку і збагатить смак. А вершки можемо замінити молоком, збивши його з яйцем і додавши рубану зелень. Капуста в вершковому соусі готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: