Саме час з'їсти що-небудь легке, але корисне, підкріплююче сили. А тому готуємо сьогодні відварну рибу по-польськи.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Філе морського язика промиваємо і кладемо в киплячу воду. Води має бути стільки, щоб злегка прикрила рибу. Сюди ж кладемо очищені і крупно нарізані моркву і цибулю. Якщо корінь петрушки великий - візьмемо тільки четвертинку, очистимо і додамо до риби. Все це вариться під кришкою до готовності риби на дуже повільному вогні - зазвичай 7-9 хвилин. Солимо за смаком.
Яйце варимо круто, охолоджуємо. Дрібно ріжемо або натираємо на тертці. Вимиті гілочки петрушки подрібнюємо. З'єднуємо яйце, зелень, олію і лимонний сік, додаємо 3-5 ст. ложки бульйону, вимішуємо - і соус до риби готовий.
Залишилося вийняти рибу і полити її соусом.
Так само можна приготувати будь-яку рибу з білим м'ясом, яка нам подобається.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: