стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний торт із заварним кремом з білого шоколаду



Шоколадний торт із заварним кремом з білого шоколаду

Шоколадний торт із заварним кремом з білого шоколаду
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • Для бісквіта:
  • Вода - 1 ст.
  • Борошно пшеничне - 2 ст.
  • Олія - 0,5 ст.
  • Цукор - 2 ст.
  • Сода - 1,5 ч.л.
  • Какао порошок - 6 ст.л.
  • Молоко - 1 ст.
  • Розпушувач - 1,5 ч.л.
  • Цукор ванільний - 20 гр
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Для крему:
  • Молоко - 500 мл
  • Цукор - 50 гр
  • Борошно - 30 гр
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Білий шоколад - 100 гр
  • Кокосова стружка - 50 гр

Спосіб приготування:
Збити яйця з цукром і ванільним цукром за допомогою блендера.

Просіяти борошно, какао, соду, розпушувач, додати сіль.

Змішати яєчну масу з борошном.

Влити молоко і олію, перемішати.

Влити окріп і швидко перемішати.

Пекти бісквіт в мультиварці в режимі Випічка 90 хвилин, швидко дістати і повністю остудити.

Для крему підігріти на плиті молоко.

В окремій тарілці змішати борошно, цукор і яйця до однорідного стану.

Додати яєчну суміш в молоко, варити, постійно помішуючи до загустіння, в кінці додати поламаний білий шоколад і кокосову стружку, накрити харчовою плівкою, остудити.

Розрізати бісквіт на три коржі, змастити кожен кремом, прикрасити за бажанням.
Смачного!