Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Збити яйця з цукром і ванільним цукром за допомогою блендера.
Просіяти борошно, какао, соду, розпушувач, додати сіль.
Змішати яєчну масу з борошном.
Влити молоко і олію, перемішати.
Влити окріп і швидко перемішати.
Пекти бісквіт в мультиварці в режимі Випічка 90 хвилин, швидко дістати і повністю остудити.
Для крему підігріти на плиті молоко.
В окремій тарілці змішати борошно, цукор і яйця до однорідного стану.
Додати яєчну суміш в молоко, варити, постійно помішуючи до загустіння, в кінці додати поламаний білий шоколад і кокосову стружку, накрити харчовою плівкою, остудити.
Розрізати бісквіт на три коржі, змастити кожен кремом, прикрасити за бажанням.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: