Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Шоколад зі 100г масла розтопити і перемішати до однорідної маси. Я розтоплюю в мікрохвильовці.
Банан подрібнити. Я подрібнила блендером, можна і просто вилочкою.
Шоколад додати до бананового пюре. Перемішати.
Мед трохи розтопити і додати до шоколадного пюре. Все добре перемішати.
Яйця розділити на білки і жовтки.
До тіста додати жовтки, все добре перемішати.
Всипати просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішати до однорідності.
Окремо збити білки з 100 г. цукру до стійкої піни.
У тісто ложкою акуратно вмішати білки до однорідної маси.
Чашу мультиварки змастити маслом і вилити в неї тісто.
Закриваємо кришку і ставимо на режим "Випічка" на 50 хвилин.
Готуємо помадку. У каструлі змішати сметану, какао, 30 г цукру і 30 г. масла.
Розтопити всі інгредієнти до розчинення цукру, масу не кип'ятити.
Готовий торт дістати з чаші, змастити помадкою і прикрасити за бажанням. Дати трохи охолонути.
Ніжний шоколадно-банановий торт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: