стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з червоною копченою рибою



Салат з червоною копченою рибою

Салат з червоною копченою рибою
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Такий салат можна готувати з будь-якою підкопченою червоною рибою, в з'єднанні з зеленим салатом, помідорами і яйцями - смачно все.

Вам знадобиться:

  • 90-100 г підкопченої сьомги
  • 5-7 великих листя зеленого салату
  • 1 яйце, зварене круто
  • 1 помідор (або 6-8 черрі)
  • 1-1,5 ст. ложки соку лимона
  • мелений перець

Спосіб приготування:
Все дуже просто: нарізаємо кубиком помідори, яйця і рибу.

Салат ріжемо або рвемо на смужки.

Заправляємо перцем і вичавлюємо лимонний сік, перемішуємо, пробуємо - сіль нам не потрібна, і так добре.

Можемо також заправити, наприклад, ложкою-двома оливкової олії з тим же соком лимона або бальзамічним оцтом.
Смачного!