Вам здається, що це поєднання непоєднуваного? Спробуйте цей салат приготувати - і відчуєте насичено-свіжий смак з ноткою пікантності, який напевно вам сподобається.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Відразу змішаємо інгредієнти заправки, щоб встиг розчинитися цукор. Печериці протираємо вологою серветкою, нарізаємо так: дрібні - навпіл уздовж, побільше - на четвертинки, великі - на 6-8 часточок. Солодкий перець, очистивши, нарізаємо смужками, які на шматочки рубаємо навскоси. Крабові палички - поперек. І шаткуємо цибулю четвертинками кілець.
2. Простору сковороду, змащену олією, розігріваємо на середньому вогні. Ми будемо не стільки смажити, скільки підпікати гриби і овочі. Спочатку 3-4 хвилини помішувати цибулю, потім пару-трійку хвилин - разом з грибами.
3. І нарешті кладемо солодкий перець, ще 3-4 хвилини тримаємо на сковороді, не до м'якості - перець повинен злегка похрустувати на зубах, трохи підсолюємо - і висипаємо все для охолодження.
4. Нарізаємо смужками поперек 2-3 листа зеленого салату або пекінської капусти, змішуємо з грибами, цибулею, перцем, паличками. Викладаємо на великий зелений лист (необов'язково) і поливаємо заправкою.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: