Салат з серця і грибів дуже простий у виконанні, а також ситний і смачний. Якщо всі продукти приготувати заздалегідь, то салат готується дуже швидко.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Відварити серце в солоній воді, з лавровим листом і чорним перцем до готовності.
2. Відварене серце очищаємо від плівок і жиру, нарізаємо кубиками.
3. Картоплю відварити і нарізати кубиками. Яйця відварити. Білок натерти на крупній тертці, жовток на дрібній.
4. З грибів злити маринад (у мене опеньки).
5. Салат викладається шарами і кожен шар, промащується майонезом і за бажанням солиться.
6. Перший шар - серце.
7. Другий шар - картопля.
8. Третій шар - гриби. Їх потрібно більше, причому мені здається, що в два рази.
9. Четвертий - білки.
10. Останній - жовтки.
11. Прибираємо в холодильник і даємо просочитися.
Салат з серця з грибами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: