стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з серця та з грибами



Салат з серця та з грибами

Салат з серця та з грибами
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Салат з серця і грибів дуже простий у виконанні, а також ситний і смачний. Якщо всі продукти приготувати заздалегідь, то салат готується дуже швидко.

Вам знадобиться:

  • Серце свиняче - 2 шт
  • Картопля відварна (в мундирі) - 3 шт
  • Яйце (відварне) - 3 шт
  • Гриби мариновані - 150 гр
  • майонез

Спосіб приготування:
1. Відварити серце в солоній воді, з лавровим листом і чорним перцем до готовності.

2. Відварене серце очищаємо від плівок і жиру, нарізаємо кубиками.

3. Картоплю відварити і нарізати кубиками. Яйця відварити. Білок натерти на крупній тертці, жовток на дрібній.

4. З грибів злити маринад (у мене опеньки).

5. Салат викладається шарами і кожен шар, промащується майонезом і за бажанням солиться.

6. Перший шар - серце.

7. Другий шар - картопля.

8. Третій шар - гриби. Їх потрібно більше, причому мені здається, що в два рази.

9. Четвертий - білки.

10. Останній - жовтки.

11. Прибираємо в холодильник і даємо просочитися. Салат з серця з грибами готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт