стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Малосольні огірочки



Малосольні огірочки

Малосольні огірочки
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • огірки
  • парасольки кропу
  • листя хрону
  • 2-4 зубчики часнику
  • листя вишні, смородини
  • 2 ст.л. солі на 3 л банку

Спосіб приготування:
Огірки добре промиваємо. Відрізаємо попки.

У 3 л банку викладаємо огірки стоячи. Перекладаємо листям хрону, кропом, часником, листям вишні та смородини. Заливаємо холодною водою. Даємо постояти трохи, потім виливаємо цю воду в миску, додаємо туди сіль, перемішуємо, щоб сіль розчинилась, і заливаємо назад в огірки.

Даємо постояти в теплому місці 3-5 годин, потім прибираємо в холодильник. На наступний день можна їсти. Малосольні огірочки готові.
Порада:
Надзвичайно смачними виходять саме маленькі огірочки.
Смачного!