Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Кладемо баклажани в киплячу воду, вони зваряться під кришкою за 10-15 хвилин на невеликому вогні.
Обполіскуємо перчики (скільки їх брати, і чи брати взагалі - справа смаку), розрізаємо, позбавляємося від насіння, подрібнюємо. Дрібно шаткуємо часточки часнику і цибулю.
З готових, охоловших баклажанів видаляємо шкірку, виделкою розминаємо м'якоть. Солимо, вмішуєм в пюре імбир і перець чилі.
Вершкове топлене масло розігріваємо в сковороді, на середньому вогні до жовтуватого кольору обсмажуємо, помішуючи, часник і цибулю, викладаємо пюре. Смажимо, періодично помішуючи, 10 хвилин. При бажанні можна додати в пюре зелений горошок.
Подаємо, посипавши крупно нарізаною зеленню, до якої можна додати на свій смак і зеленого горошку. Пюре з баклажанів готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: