стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з квашеної капусти з картоплею



Запіканка з квашеної капусти з картоплею

Запіканка з квашеної капусти з картоплею
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 5-6 картоплин
  • 300 г квашеної капусти
  • 2 яйця
  • 2 ст. ложки панірувальних сухарів
  • листя салату для прикраси
  • сіль і перець - за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Для початку спробуємо капусту, якщо вона надто кисла - промиємо. У будь-якому випадку добре віджимаємо капусту і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Смажимо, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору.

Очищену, промиту і обсушену картоплю нарізаємо соломкою і на другій сковороді обсмажуємо приблизно до напівготовності.

Змащуємо олією форму для запікання, та викладаємо шарами картоплю і капусту. Солимо і перчимо по смаку.

Збиваємо яйця, заливаємо у форму і посипаємо панірувальними сухарями.

Запікаємо капусту з картоплею 10-12 хвилин при температурі в духовці 190-200С.
Смачного!