Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку спробуємо капусту, якщо вона надто кисла - промиємо. У будь-якому випадку добре віджимаємо капусту і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Смажимо, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору.
Очищену, промиту і обсушену картоплю нарізаємо соломкою і на другій сковороді обсмажуємо приблизно до напівготовності.
Змащуємо олією форму для запікання, та викладаємо шарами картоплю і капусту. Солимо і перчимо по смаку.
Збиваємо яйця, заливаємо у форму і посипаємо панірувальними сухарями.
Запікаємо капусту з картоплею 10-12 хвилин при температурі в духовці 190-200С.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: