стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з кабачків і стручкової квасолі



Запіканка з кабачків і стручкової квасолі

Запіканка з кабачків і стручкової квасолі
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • два молодих кабачка
  • 100 гр. стручкової квасолі (можна замороженої)
  • 5 середніх помідорів
  • зелень кропу і петрушки (по-смаку)
  • 4 яйця
  • 100 гр будь-якого твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Кабачки нарізати тонкими (по 0,3 см) кружечками і обсмажити на олії з двох сторін (приблизно по 3 хвилини). Присипати їх сіллю і дати трохи постояти.

Помідори також нарізати кружечками, квасолю порізати шматочками завдовжки по 2 - 3 см. Часник, зелень дрібно нарізати.

Змастити олією форму для запікання і укласти перший шар кабачків. На кабачки покласти помідори, посипавши їх часником і рубаною зеленню. Наступний шар - квасоля.

Всі шари повторити ще раз.

Яйця злегка збити, додати в них за смаком сіль і перець і залити ними овочеві шари. Зверху покласти натертий сир.

Запікати в заздалегідь нагрітій духовці 25 - 30 хвилин, при температурі 180 - 200 С.

При подачі на стіл посипати рубаною зеленню. Спробуйте, виходить дуже смачно! Запіканка з кабачків і стручкової квасолі готова.
Смачного!