Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Кабачки нарізати тонкими (по 0,3 см) кружечками і обсмажити на олії з двох сторін (приблизно по 3 хвилини). Присипати їх сіллю і дати трохи постояти.
Помідори також нарізати кружечками, квасолю порізати шматочками завдовжки по 2 - 3 см. Часник, зелень дрібно нарізати.
Змастити олією форму для запікання і укласти перший шар кабачків. На кабачки покласти помідори, посипавши їх часником і рубаною зеленню. Наступний шар - квасоля.
Всі шари повторити ще раз.
Яйця злегка збити, додати в них за смаком сіль і перець і залити ними овочеві шари. Зверху покласти натертий сир.
Запікати в заздалегідь нагрітій духовці 25 - 30 хвилин, при температурі 180 - 200 С.
При подачі на стіл посипати рубаною зеленню. Спробуйте, виходить дуже смачно! Запіканка з кабачків і стручкової квасолі готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: