стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рулет з капусти з начинкою



Рулет з капусти з начинкою

Рулет з капусти з начинкою
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 6-8 капустяного листя
  • 1,5-2 склянки відвареної або консервованої квасолі
  • 1-2 моркви
  • 2 цибулини
  • 50-70 г томатного соусу
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі
  • трохи борошна
  • сіль і перець - за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Квасолю, якщо ми взяли не консервовану, приготуємо заздалегідь. Якщо використовуємо консервовану - можна обійтися без томатного соусу.

Капустяне листя відварюємо в киплячій підсоленій воді 4-6 хвилин, до напівготовності. Даємо їм обсохнути.

Очищені цибулю і моркву подрібнюємо: моркву за допомогою терки, цибулю ножем.

Сильно розігріваємо олію, викладаємо в сковороду цибулю і моркву, перемішуємо, прибираємо вогонь до середнього і 7-10 хвилин обсмажуємо, не забуваючи помішувати.

Додаємо квасолю і томатний соус (або соус з банки), солимо і перчимо, тушкуємо ще 5-6 хвилин. Додаємо соус, пам'ятаючи про те, що начинка не повинна бути рідкою. Даємо начинці охолонути.

У капустяного листя зрізаємо потовщені частини і розкладаємо листи в ряд, щоб краї листів заходили один на одного, щоб вийшло цілісне "полотно".

Викладаємо на листя начинку і акуратно згортаємо рулет. Закріплюємо дерев'яними зубочистками.

Обвалюєм рулет в борошні, потім - у збитому яйці і в панірувальних сухарях. Обсмажуємо в добре розігрітій олії. Рулет з капусти з начинкою готовий.
Смачного!