Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Квасолю, якщо ми взяли не консервовану, приготуємо заздалегідь. Якщо використовуємо консервовану - можна обійтися без томатного соусу.
Капустяне листя відварюємо в киплячій підсоленій воді 4-6 хвилин, до напівготовності. Даємо їм обсохнути.
Очищені цибулю і моркву подрібнюємо: моркву за допомогою терки, цибулю ножем.
Сильно розігріваємо олію, викладаємо в сковороду цибулю і моркву, перемішуємо, прибираємо вогонь до середнього і 7-10 хвилин обсмажуємо, не забуваючи помішувати.
Додаємо квасолю і томатний соус (або соус з банки), солимо і перчимо, тушкуємо ще 5-6 хвилин. Додаємо соус, пам'ятаючи про те, що начинка не повинна бути рідкою. Даємо начинці охолонути.
У капустяного листя зрізаємо потовщені частини і розкладаємо листи в ряд, щоб краї листів заходили один на одного, щоб вийшло цілісне "полотно".
Викладаємо на листя начинку і акуратно згортаємо рулет. Закріплюємо дерев'яними зубочистками.
Обвалюєм рулет в борошні, потім - у збитому яйці і в панірувальних сухарях. Обсмажуємо в добре розігрітій олії. Рулет з капусти з начинкою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: