Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Почнемо з баклажанів. Гарненько миємо, нарізаємо невеликими кубиками і на півгодинки заливаємо солоною водою, що зніме можливу гіркоту. Після чого відкидаємо в друшляк і обсушуємо.
Всі інші овочі миємо, чистимо, обсушуємо - щоб краще смажилися. Цибулю і часник подрібнюємо. Кабачки, помідори та перці ріжемо невеликими кубиками, моркву можна натерти крупно або теж перетворити на кубики.
На добре розігрітій сковороді з олією спочатку обсмажуємо до золотистого стану цибулю, викладаємо по черзі моркву, баклажани, кабачки, помішуючи, смажимо кілька хвилин, додаємо помідори. Після закипання накриваємо кришкою і на невеликому вогні залишаємо тушитися майже до готовності, час від часу перемішуючи. На це піде 10-15 хвилин.
Майже готове рагу заправляємо томатним соусом, часником, каррі, імбиром, естрагоном, вином. Перед вимиканням кидаємо вершкове масло, перемішуємо.
Якщо не звикли використовувати стільки прянощів - додаємо по трохи і пробуємо. Солимо - якщо потрібно - вже готове рагу. Хоча така кількість приправ дозволяє обійтися без солі.
Це овочеве рагу можна їсти просто з хлібом, викласти на тарілку разом з гарячим рисом або макаронами, використовувати як гарнір до м'ясних страв. Варіантів багато. Овочеве рагу з каррі готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: