Відварна осетрина з пікантним соусом - що може бути смачніше! Навіть якщо ви на дієті - готуйте осетрину по-російськи і їжте без сумнівів.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Осетрину двічі обливаємо окропом, акуратно видаляємо шкіру і хребетний хрящ, промиваємо в холодній воді і нарізаємо на порційні шматки. Викладаємо на решітку сотейника, наливаємо воду, солимо, доводимо до кипіння і на слабкому вогні залишаємо варитися під кришкою до готовності. Це займає від 1 до 2 годин.
Займемося російським соусом. У вершковому маслі до жовтого кольору прогріваємо борошно, помішуючи, вливаємо бульйон, потім - уже спасероване на іншій сковорідці томатне пюре і на маленькому вогні варимо хвилин 20, не забуваючи час від часу знімати піну.
У самому кінці додаємо попередньо відварені, дрібно накришені гриби і огірки, спасеровану цибулю, селеру і петрушку, даємо закипіти, знімаємо і заправляємо сіллю, меленим перцем і рубаною зеленню кропу.
Викладаємо осетрину на тарілки, додаємо відварну картоплю, поливаємо соусом і прикрашаємо рубаною зеленню, скибочкою лимона і тонкими пелюстками струганого хрону.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: