Ця закуска не згубиться серед інших запасів на зиму - вона відрізняється яскравим ароматом і пікантним смаком, який ми не раз ще оцінимо довгою вимою, подаючи закуску до різних страв або використовуючи її в якості заправки і соусу для перших-других страв.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Спочатку промиваємо всі овочі та яблука. Знімаємо зайву вологу, протираючи рушником. Видаляємо насіння в перцях, яблуках. Цибулю шаткуємо півкільцями. Всі інші овочі нарізаємо шматочками, зручними для м'ясорубки. Кілька хвилин - і електром'ясорубка розмолола всі підготовлені овочі та яблука.
Зливаємо всю масу в каструлю, додаємо цибулю, олію, цукор, сіль, після закипання знижуємо вогонь до невеликого кипіння і ставимо таймер на 35 хвилин.
Перед вимиканням вмішуємо в закуску подрібнений пресом часник.
Розкладаємо закуску в банки, дістаючи їх з духовки, де вони після миття стерилізувалися, відразу закатуємо, залишаємо до наступного дня перевернутими, та добре укутаними.
Кількість закуски може бути трохи більше або менше, що залежить від інтенсивності кипіння і випаровування рідини. У середньому - 4,4 літра.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: