Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Весь шоколад поламати на шматочки.
Маргарин (або вершкове масло) нарізати кубиками.
У сотейник скласти шоколад, маргарин, цукор, каву, влити воду і поставити на маленький вогонь. Помішуючи довести суміш до однорідної маси.
Зняти з вогню, влити коньяк, перемішати. Остудити.
У шоколадну масу ввести яйця. Перемішати.
Змішати просіяне борошно, розпушувач і какао.
З'єднати суху суміш з шоколадно-яєчної. Перемішати до однорідності.
Отримане рідке тісто вилити в силіконову форму (діаметром 24 см) і поставити в розігріту духовку.
Випікати при 165С приблизно 1 годину.
Торт остудити 10 хвилин у формі, потім - на решітці.
Охолодженим посипати цукровою пудрою. Міссісіпскій шоколадний торт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: