стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Міссісіпскій шоколадний торт



Міссісіпскій шоколадний торт

Міссісіпскій шоколадний торт
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Американська



Вам знадобиться:

  • 250 маргарину для випічки (або вершкового масла)
  • 90 г гіркого шоколаду
  • 60 г молочного шоколаду
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка води
  • 1/3 склянка коньяку
  • 1 ст л розчинної кави
  • 1,75 склянки пшеничного борошна
  • 1 ч л розпушувача
  • 1/4 склянка какао
  • 2 яйця
  • цукрова пудра - як піде

Спосіб приготування:
Весь шоколад поламати на шматочки.

Маргарин (або вершкове масло) нарізати кубиками.

У сотейник скласти шоколад, маргарин, цукор, каву, влити воду і поставити на маленький вогонь. Помішуючи довести суміш до однорідної маси.

Зняти з вогню, влити коньяк, перемішати. Остудити.

У шоколадну масу ввести яйця. Перемішати.

Змішати просіяне борошно, розпушувач і какао.

З'єднати суху суміш з шоколадно-яєчної. Перемішати до однорідності.

Отримане рідке тісто вилити в силіконову форму (діаметром 24 см) і поставити в розігріту духовку.

Випікати при 165С приблизно 1 годину.

Торт остудити 10 хвилин у формі, потім - на решітці.

Охолодженим посипати цукровою пудрою. Міссісіпскій шоколадний торт готовий.
Смачного!