Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Вершкове масло і шоколад розтопити на водяній бані, остудити до кімнатної температури.
Ємність мультиварки змастити маслом і посипати цукром.
Горіхи змолоти в дрібну крихту.
Відокремити жовтки від білків.
Жовтки збити з цукром дочиста.
З'єднати шоколадну масу, збиті жовтки, горіхову крихту і смородину.
Білки збити з дрібкою солі в пишну масу.
Акуратно, в два прийоми ввести білки в тісто.
Вилити тісто в чашу мультиварки.
Випікати 60 + 20 хвилин в режимі «випічка».
Вийняти чашу з тортом з мультиварки, дати постояти 5 хвилин.
І дістати торт за допомогою корзини для варіння на пару.
Можна остудити повністю, а можна подати теплим з кулькою морозива або холодною густою сметаною.
Перед подачею присипати торт цукровою пудрою.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: