Пікантного смаку салат, заправка якого робиться з розтертих оливок і каперсів, змішаних з лимонним соком і оливковою олією. І містить він не тільки картоплю...
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Поки варяться яйця і картоплю в мундирі, готуємо інші інгредієнти. Цілими кільцями або половинками тонко шаткуємо цибулю. З помідорів знімаємо шкірку, зливаємо рідину, виймаємо насіння і нарізаємо кубиком.
Дрібно рубаємо часник, побільше - зелень кропу.
Відокремлюємо філе анчоусів, теж перетворюємо в невеликі шматочки.
Нарешті, нарізаємо півкільцями готові остиглі, очищені картоплини і яйця.
Промиваємо каперси, додаємо до них оливки (маслини), розтираємо до пюреподібної маси в ступці або подрібнюємо блендером, добре вимішуємо заправку салату з олією і соком лимона, перцем.
Акуратно змішуємо всі інгредієнти, поливаємо заправкою. І даємо півгодинки постояти на нижній полиці холодильника - охолоджений картопляний салат з анчоусами стає смачнішим.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: