Цей простий, ситний і смачний салат з відварних квасолі і печінки, з обсмаженою цибулею і майонезом, з гострими сухариками, подобається дорослим і дітям, хороший для перекусу і цілком може замінити другу страву.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
З квасолею чинимо, як завжди - на півдоби або трохи менше засипаємо в воду, замочуємо. А потім відварюємо до повної м'якості, на що буде потрібно 25-40 хвилин, залежно від сорту.
Печінку нарізаємо шматками і теж відварюємо до мягекості, протягом 30-35 хвилин, поклавши в киплячу підсолену воду. Вона буде соковитіше, якщо і її ми замочимо попередньо на півгодини-годину.
Поки вариться печінка, досить дрібно шаткуємо цибулини, в розігрітій олії обсмажуємо, а точніше, тушкуєм на середньому вогні 12-15 хвилин, помішуючи.
Печінку крупно натираємо на тертці, перемішуємо з цибулею і квасолею, солимо і перчимо.
Заправляємо розумною кількістю майонезу - і салат готовий. Його можна подавати і теплим, і холодним. Але сухарики додаємо перед самою подачею.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: