Яскравий за смаком і виглядом салат, соковитий і ситний. Поєднання свіжий і термічно оброблених овочів робить структуру салату цікавою.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Кукурудзу варити. М'ясо і перець цілком обсмажити на мінімальній кількості олії. Перець прибрати в пакет і після охолодження очистити від шкірки. Все остудити. Нарізати перець і м'ясо брусочками.
2. Брокколі розрізати на дрібні суцвіття, залити крутим підсоленим окропом і дати постояти 3 хвилини. Злити і обдати крижаною водою, обсушити.
3. Цибулю і зелень промити, обсушити. Цибулю нашаткувати тонко, салат порвати крупно, петрушку і базилік крупно нарізати. У кукурудзи зрізати зерна, маслини і помідори розрізати навпіл. Перчик чилі тонко нашаткувати колечками в кількості, приємній вам.
4. Змішати продукти в просторій мисці, посолити і поперчити за смаком. У баночці з'єднати інгредієнти заправки і ретельно потрясти. Заправити салат і дати постояти в холодильнику не менше години. Салат зі смаженою свининою і брокколі з овочами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: