Салат простий, але смачний, тому стає приємним доповненням до м'ясних і рибних страв.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Суміш молодих зелених салатів купуємо в супермаркеті. Або самі з'єднуємо, наприклад, рукколу з салатом Айсберг, корном і т.п. Огірок нарізаємо тонкими кружками, черрі ділимо навпіл або на четвертинки, цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. Додаємо до суміші салатів.
2. Для заправки крупно рубаємо базилік, разом з кедровими горішками розтираємо в ступці.
3. Додаємо олію і оцет, перець з сіль, вимішуємо, поливаємо салат, перемішуємо, викладаємо в салатник і подаємо до вечері чи обіду.
Дивіться схожі рецепти: