стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Зелений салат з огірками та чері



Зелений салат з огірками та чері

Зелений салат з огірками та чері
автор рецепта Автор:
кухня Кухня: Середземноморська



Салат простий, але смачний, тому стає приємним доповненням до м'ясних і рибних страв.

Вам знадобиться:

  • 120-150 г різних зелених салатів
  • 1 середній свіжий огірок
  • 8-10 помідорів чері
  • 1 невелика червона цибулина
  • заправка:
  • 40-50 г очищених кедрових горішків
  • 3-4 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ч. ложка бальзамічного оцту
  • 8-9 листочків базиліка
  • сіль перець

Спосіб приготування:

1. Суміш молодих зелених салатів купуємо в супермаркеті. Або самі з'єднуємо, наприклад, рукколу з салатом Айсберг, корном і т.п. Огірок нарізаємо тонкими кружками, черрі ділимо навпіл або на четвертинки, цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. Додаємо до суміші салатів.

2. Для заправки крупно рубаємо базилік, разом з кедровими горішками розтираємо в ступці.

3. Додаємо олію і оцет, перець з сіль, вимішуємо, поливаємо салат, перемішуємо, викладаємо в салатник і подаємо до вечері чи обіду.


Смачного!