стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Теплий рисовий салат з крабовими паличками



Теплий рисовий салат з крабовими паличками

Теплий рисовий салат з крабовими паличками
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 40хв.
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Крабові палички - 200 гр
  • Рис - 1 склянка
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кукурудза консервована - 0,5 бан.
  • Вершкове масло - 50 гр
  • Вода - 2 склянки
  • Майонез - 2-3 ст.л
  • зелень
  • Сіль, мелений перець - за смаком

Спосіб приготування:

1. Моркву наріжте брусочками, цибулю подрібніть.

2. У сотейнику розтопити вершкове масло, обсмажте цибулю і моркву.

3. Викладіть рис, перемішайте з цибулею та морквою.

4.Добавьте крабові палички, нарізані тонкими кільцями або подрібніть в блендері. Ретельно перемішайте, посоліть.

5. Додайте гарячу воду, закрийте кришкою і готуйте до готовності рису, за 10 хвилин до готовності додайте консервовану кукурудзу, перемішайте.

6. Готовий салат посипте зеленню.

7. До салату додати майонез з оливковим або класичним смаком.
Смачного!