Млинці з куркою каррі в вершковому соусі це ситна повноцінна вечеря або обід на будь-який день.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Приготуємо тісто для млинців. У мисці змішуємо борошно, сіль, яйця і олію, додамо порціями молоко ретельно перемішуючи вінчиком, щоб в тісті не утворювалося грудочок.
2. Замішуємо рідке тісто і даємо йому постояти кілька хвилин.
3. Тим часом на великому вогні сильно розігріваємо сковороду, при необхідності змащуємо її олією.
4. Випікаємо з усього тіста тонкі млинці.
5. Готуємо начинку. Курку дрібно ріжемо.
6. Цибулю подрібнюємо в кашку за допомогою блендера або м'ясорубки rullan.in.ua.
7. Змішуємо курку, подрібнену цибулю, спеції, солимо за смаком і вливаємо 150 мл вершків.
8. У кожен млинець загортаємо 1-1,5 столових ложок начинки і викладаємо млинці в один ряд у вогнетривку форму.
9. Заливаємо млинці залишками вершків, зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в попередньо нагріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, тобто до того моменту, як сир розплавиться і стане золотистим.
10. Готові млинці сервіруємо по 2-3 шт на порцію і подаємо до столу. Млинці з куркою в вершковому соусі готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: