Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Цибулю і солодкий перець, чистимо, а перці ще й миємо, нарізаємо все кубиками. Огірочки і звільнені від оболонки сосиски, нарізаєм кружками.
Вимиті печериці розрізаємо вздовж навпіл, поміщаємо на суху, несильно розігріту сковороду і, помішуючи, даємо випаруватися зайвій рідині, після чого наливаємо трохи олії і обсмажуємо - прибавивши вогонь до середнього - 2-3 хвилини.
Додаємо солодкий перець і цибулю, тушкуємо після закипання 2-3 хвилини. Бульйон змішуємо з вершками і томат-пастою, виливаємо в сковороду. Заправляємо подрібненим часником, майораном, перцем і сіллю за смаком. Закіпівшу овочеву суміш, перевівши на малий вогонь, тушкуємо 5-6 хвилин, не закриваючи кришки.
За цей час спасерувати на сухій сковорідці борошно.
Висипаємо до грибів та овочів круги сосисок і огірочків, посипаємо, перемішуючи, спасерованим борошном, і тушкуємо ще 5 хвилин. Перевіряємо на смак, додаємо, якщо треба, солі або перцю, вимикаємо рагу, накриваємо кришкою. Через 10-15 хвилин можна подавати.
До цієї страви на гарнір, чудово підійде дрібна паста. Рагу з сосисок з овочами і грибами готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: