Остиглі запечені тигрові креветки - чудова закуска. І чому б не почати нею дружні посиденьки або вечірку? Креветок вистачить на всю компанію.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Креветки промиваємо і добре обсмажуємо. В один шар викладаємо креветки на деку, солимо.
Промиваємо - і паперовими рушниками обсушуємо зелень, подрібнюємо.
Подрібнюємо через прес часник.
Дрібно нарізаємо перець чилі (без насіння)
Виймаємо зерна з половинки граната.
У мисці змішуємо рубану зелень, зерна граната, часник, чилі - і посипаємо цією сумішшю креветки.
Вершкове масло дрібними шматочками розкладаємо на креветки.
Поливаємо креветки соєвим соусом і скроплюємо соком половинки лимона. Залишилася половинка лимона, нарізаємо тонкими часточками і викладаємо на креветки.
Креветки запікаємо 20-25 хвилин при температурі духовки 200С.
За 10 хвилин до готовності виймаємо деко, перемішуємо креветки, поливаємо соком, що виділився.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: