Приправа з кабачками не раз виручить нас в холодну пору року, віддаючи приготовленим стравам свій смак і аромат. Та й як закуска ця овочева ікра вам сподобається.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Попередньо промиті і підсушені рушником овочі та зелень готуємо так: у перців і кабачків (крім молодих, дрібних) видаляємо насіння, всі овочі нарізаємо, рубаємо петрушку.
Всі овочі провертає в м'ясорубці або робимо це за допомогою блендера.
В овочеву масу додаємо цукор, сіль, олію, перемішавши, ставимо на конфорку, включивши сильний вогонь, який після закипання зменшуємо.
Інколи помішуючи, тримаємо овочі на вогні до википання приблизно третини обсягу, відразу розфасовуємо в стерилізовані банки і закатуємо. Ніч вони повинні стояти кришками вниз, добре закутані.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: