Його так приємно відкрити взимку і збагатити смак домашніх страв.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Добре промиті овочі нарізаємо довільними шматочками, часточками. Очищену цибулю - кільцями. У великих кабачків видаляємо шкірку і насіння.
У томатну пасту заливаємо стільки води, щоб вийшов 1 літр, даємо закипіти, заливаємо олію, кладемо склянка цукру, сіль.
У закипілий розчин послідовно закладаємо кабачки - перці - цибулю - помідори. Кожну порцію овочів кип'ятимо 10 хвилин, а після помідорів - все разом 15 хвилин.
Тепер вливаємо оцет і даємо покипіти ще 5 хвилин.
Пікантно-солодке лечо з кабачками гарячим розкладаємо в стерилізовані банки і відразу закупорюєм.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 4-4,2 л лечо.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: