стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яблучне повидло без цукру



Яблучне повидло без цукру

Яблучне повидло без цукру
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Простий рецепт яблучного повидла для тих, хто віддає перевагу фруктам без цукру.

Вам знадобиться:

  • яблука - 1 кг
  • вода - 200 мл

Спосіб приготування:
Нарізаємо яблука часточками, заливаємо водою і варимо 10 -15 хвилин, безперервно помішуючи.

Коли яблука охолонуть, протираємо їх через сито.

Отриману масу знову ставимо на вогонь і варимо на слабкому вогні до тих пір, поки вона грунтовно не загусне.

У теплому вигляді розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо прокип'яченими кришками.

Пастеризуємо при температурі 100С півлітрові банки - 15 хвилин, літрові - 20 хвилин, трилітрові - 30 хвилин.
Смачного!