стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Простий морквяний торт до чаю



Простий морквяний торт до чаю

Простий морквяний торт до чаю
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Домашня



Морквяних тортиків на сайті багато, знаю. Але все ж, і ще один не завадить, правда ж?! Хочу поділитися дуже простим, але улюбленим рецептом, мої діти дуже люблять саме такий варіант.

Вам знадобиться:

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Морква свіжа - 2-3 шт.
  • Масло/маргарин - 2/3 склянки (розтоплений.)
  • Ванілін - 1 ч.л.
  • Горіхи волоські очищені - 1/2 склянки (у мене без горіхів)
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль: 1/2 ч.л.
  • Сода - 1/2 ч.л.
  • По щіпці кориці і кардамону
  • Для крему:
  • сметана, цукор, ванільний цукор

Спосіб приготування:
Моркву натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 1 склянки або трохи більше), додати маргарин, цукор, соду і сіль. Перемішати.

Додати ванілін, борошно, корицю і кардамон, замісити тісто. Тісто виходить досить густим.

Розділити тісто на 2 частини і спекти 2 коржі (приблизно по 20 хвилин при 200С).

Кожен корж можна розрізати ще навпіл, але я залишаю так.

Крем для коржів - будь який за смаком. Я використовувала сметану з цукром, в даному випадку це ідеальний варіант.
Смачного!