Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Готуємо бісквіт:
Змішати в одній мисці всі сипучі інгредієнти, в іншій мисці змішати всі рідкі інгредієнти.
Помішуючи, влити рідку суміш в суху.
Має вийти тісто приблизно як густа сметана.
Викласти тісто в змащену форму (у мене 28 см), розрівняти.
Випікати при 180-190С близько 30 хвилин.
Бісквіт обережно вийняти з форми і остудити, розрізати на 2-3 коржі.
Готуємо крем:
У чаші блендера збити кокосове молоко з бананом і розтопленим шоколадом.
Якщо крем вийшов рідкуватий, можна додати агар (по інструкції на упаковці), але я не додавала.
Промазати коржі кремом, прикрасити за смаком. Я просто посипала кокосовою стружкою.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: