стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Шоколадний кокос



Торт Шоколадний кокос

Торт Шоколадний кокос
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Для бісквіта:
  • Борошно - 2 склянки
  • Какао (порошок) - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 1 ч.л. з гіркою
  • Сода - 1/2 ч.л.
  • Сіль - 1/2 ч.л.
  • Кокосове молоко - 1/2 склянки (або трохи більше)
  • Вода - 1/2 склянки (або трохи більше)
  • Лимонний сік - 1 ст.л.
  • Цукор - 1 склянка
  • Олія - 1/2 склянки
  • Ванільний цукор - 1 ч.л.
  • Для крему:
  • Кокосове молоко - 1/2 склянки
  • Банан - 1-2 шт.
  • Шоколад темний - 50 гр

Спосіб приготування:
Готуємо бісквіт:

Змішати в одній мисці всі сипучі інгредієнти, в іншій мисці змішати всі рідкі інгредієнти.

Помішуючи, влити рідку суміш в суху.

Має вийти тісто приблизно як густа сметана.

Викласти тісто в змащену форму (у мене 28 см), розрівняти.

Випікати при 180-190С близько 30 хвилин.

Бісквіт обережно вийняти з форми і остудити, розрізати на 2-3 коржі.

Готуємо крем:

У чаші блендера збити кокосове молоко з бананом і розтопленим шоколадом.

Якщо крем вийшов рідкуватий, можна додати агар (по інструкції на упаковці), але я не додавала.

Промазати коржі кремом, прикрасити за смаком. Я просто посипала кокосовою стружкою.
Смачного!