Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Доводимо молоко до кипіння, додаємо мак, проварюємо пару хвилин і залишаємо остуджуватись-набухати.
Нагріваємо духовку до 180С.
У ємності змішуємо просіяне борошно з сіллю і розпушувачем.
В іншій ємності збиваємо м'яке вершкове масло з 30 гр. цукру, горіховим маслом і ваніллю.
Збиваємо білки з цукром в круту піну.
Перемішуємо борошно з маком і маслянистою сумішшю, потім по частинах додаємо білки.
Печемо до золотистого кольору, виклавши у форму діаметром 20 см., вистелену пергаментом.
Виймаємо, охолоджуємо і розрізаємо навпіл.
Коржі просочуємо лікером, у мене-бісквітний.
Збиваємо вершковий сир з йогуртом, з цукровою пудрою і ваніллю, промазуємо кремом коржі і боки торта, посипаємо боки маком і прибираємо в холод мінімум на 4 години. Торт з маком готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: