Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Готуємо всі необхідні продукти.
2. Овочі чистимо, миємо. Моркву трем на тертці. Цибулю і часник дрібно ріжемо.
3. Гриби і картоплю нарізаємо невеликими шматочками. Помідор натираємо на тертці, шкірку викидаємо.
4. Сковороду розігріваємо з олією, обсмажуємо цибулю, моркву і часник. Додаємо гриби, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Додаємо томат і тушкуємо ще хвилини 3-4.
5. Перекладаємо овочі в каструльку, заливаємо окропом, додаємо картоплю і гречану крупу. Солимо і перчимо до смаку.
6. Варимо до готовності. Суп з гречкою і печерицями готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: