стрілка навігації    стрілка навігації  Легкий щавельний суп



Легкий щавельний суп

Легкий щавельний суп
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Щавель - 1 великий пучок
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Рис - 2 ст. л.
  • Олія для смаження
  • Сіль за смаком
  • варені яйця
  • сметана

Спосіб приготування:
1. Обсмажити дрібно порізану цибулю і потерту на крупній тертці моркву (близько 5 хвилин).

2. Додати порізаний кубиками болгарський перець і ще трохи пасерувати (близько 5 хвилин)

3. Додати рис (близько 2 хвилин).

4. Від щавлю відрізати стеблинки, решту дрібно порізати.

5. Перекласти зажарку в каструлю, залити окропом і варити близько 10 хвилин, до готовності рису. Потім вимкнути вогонь, додати сіль і щавель, при необхідності додати ще окропу, настояти.

6. У тарілку додати варене яйце і сметану за смаком. Легкий щавельний суп готовий.
Смачного!