стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з перепелиними яйцями і беконом



Салат з перепелиними яйцями і беконом

Салат з перепелиними яйцями і беконом
автор рецепта Автор: Віка
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 2
час приготування страви Час приготування: 15хв.
кухня Кухня: Домашня



Салат з улюбленим мені беконом виходить дуже смачним і швидким у приготуванні! І досить ситний завдяки перепелиним яйцям.

Вам знадобиться:

  • Салат (у мене корн) - 100 гр.
  • Помідори черрі - 150 гр.
  • Яйця перепелині - 10 шт.
  • Сир (у мене голландський) - 50 гр.
  • Бекон - 100 гр.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Сік апельсиновий - 40 мл.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Салат з перепелиними яйцями і беконом 1

1. Салат корн промити, обсушити і викласти в миску.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 2

2. Помідори черрі помити, порізати часточками і додати до салату.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 3

3. Перепелині яйця відварити, почистити і розрізати навпіл. Додати до салату з помідорами.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 4

4. Сир натерти на крупній тертці і додати в миску. Додати сіль, перець за смаком, добре перемішати.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 5

5. Смужки бекону обсмажити на сухій сковороді, буквально по 30 секунд з кожної сторони.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 6

6. У кулінарному кільці розподілити смужки бекону по колу, а в серединку викласти салат. А можна просто бекон нарізати смужками і додати в салат.

Салат з перепелиними яйцями і беконом 7

7. Полити оливковою олією. Скропити апельсиновим соком. Салат з перепелиними яйцями і беконом готовий.

Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт