Салат з улюбленим мені беконом виходить дуже смачним і швидким у приготуванні! І досить ситний завдяки перепелиним яйцям.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Салат корн промити, обсушити і викласти в миску.
2. Помідори черрі помити, порізати часточками і додати до салату.
3. Перепелині яйця відварити, почистити і розрізати навпіл. Додати до салату з помідорами.
4. Сир натерти на крупній тертці і додати в миску. Додати сіль, перець за смаком, добре перемішати.
5. Смужки бекону обсмажити на сухій сковороді, буквально по 30 секунд з кожної сторони.
6. У кулінарному кільці розподілити смужки бекону по колу, а в серединку викласти салат. А можна просто бекон нарізати смужками і додати в салат.
7. Полити оливковою олією. Скропити апельсиновим соком. Салат з перепелиними яйцями і беконом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: