стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з 3 видів капусти



Салат з 3 видів капусти

Салат з 3 видів капусти
автор рецепта Автор: Галя
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 15хв.
кухня Кухня: Домашня



Цей салат можна готувати з будь-якої капусти, яка є під рукою. Загляньте в холодильник. Напевно, там залишилося щось від позавчорашнього борщу або від салату. Адже капуста не тільки корисний і дешевий продукт, вона ще й незвично економна.

Вам знадобиться:

  • 3 види будь-якої капусти (можна менше або більше) - близько 300 грам
  • Морква - 3 шт середні
  • Яблука з шкіркою - 2 шт середніх
  • Ізюм або інших сушених ягід - 1 жменя
  • Оливкова олія - 2 ст.л.
  • Яблучний або ягідний оцет - 1 ст.л.
  • Сіль і перець

Спосіб приготування:
1. Капусту дрібно нашаткувати.

2. Яблука порізати дольками.

3. Моркву почистити і натерти на тертці.

4. Всі інгредієнти змішати, заправити олією і оцтом, посолити і поперчити, зверху посипати родзинками (ягодами).
Смачного!