І знову я із запіканкою, цього разу з гарбуза. Дуже смачна і ситна.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе промити, обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками.
2. Гарбуз очистити і нарізати, приблизно, такими ж кубиками як і курку. Дрібно порізати ріпчасту цибулю.
3. Рис відварити у воді майже до готовності. Відкинути на друшляк, дати стекти воді.
4. Гарбуз обсмажити до невеликої м'якості на олії. Зняти з вогню.
5. До гарбуза додати цибулю, куряче філе і готовий рис. Все перемішати, посолити і поперчити.
6. Форму для запікання змастити олією, викласти у форму всю масу і розрівняти.
7. В окремій чаші перетерти в крихту борошно, вершкове масло і тертий сир.
8. Посипати штрейзелем запіканку. Готувати в духовці при 180 гр. до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Запіканка з гарбуза з рисом готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: