Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Баклажани нарізаємо кружальцями завтовшки 0,5-0,7 см і кладемо в солону воду на півгодини.
Перець позбавляємо від насіння і нарізаємо маленькими квадратиками.
Помідор ріжемо кубиками.
Дрібно шаткуємо цибулю.
Моркву чистимо, розрізаємо на 4 частини вздовж і нарізаємо дуже тонко.
Зливаємо воду з баклажанів, злегка обсушуємо і теж перетворюємо в дрібні кубики.
Розігріваємо сковороду, в гарячу олію кладемо моркву, помішуючи, смажимо пару хвилин, додаємо цибулю і смажимо на вогні більше середнього ще 2-3 хвилини, помішуючи, щоб не пригорало.
Додаємо в сковороду баклажани, солодкий перець і помідори, заправляємо сіллю і перцем, на середньому вогні смажимо, помішуючи, до готовності, не більш 10-15 хвилин. Пробуємо на готовність і смак, знімаємо з вогню і посипаємо рубаною кінзою. Аромат - не передати словами.
Якщо нам подобається великий набір овочів, то в цю страву можна додати потроху ще відварену і накришених цвітну капусту, і кубики кабачків. І трохи часнику. Овочева ікра готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: