стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Смажені крабові палички



Смажені крабові палички

Смажені крабові палички
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Українська



Крабові палички багатьом припали до смаку, ми робимо з ними салати, начиняєм, хтось смажить з ними яєчню, а хтось й зовсім любить сирі. Є і ще один популярний рецепт - смажені крабові палички.

Вам знадобиться:

  • упаковка крабових паличок (невелика)
  • 1 яйце
  • 80-100 г твердого сиру
  • борошно і панірувальні сухарі
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Ставимо на вогонь сковороду з олією.

Натираємо сир і збиваємо яйце.

Крабові палички обвалюєм у борошні, потім у збитому яйці. Паніруємо ще в сухарях і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

Гарячі палички відразу посипаємо тертим сиром, щоб він злегка розплавився.

За кілька хвилин ми приготували апетитну, смачну і навіть корисну закуску.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт