стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Гострий сметанний соус



Гострий сметанний соус

Гострий сметанний соус
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Українська



Цей гострий сметанний соус призначений для страв з яловичини, свинини, і дичини.

Вам знадобиться:

  • склянка сметани
  • склянка м'ясного бульйону
  • 2 цибулини
  • 1 ст. ложка томат-пюре
  • 2 ч. ложки пряного соусу
  • 2 ст. ложки борошна
  • трохи меленої паприки
  • сіль і перець - за смаком

Спосіб приготування:
Дрібно шаткуємо очищену цибулю.

Пасеруємо борошно з вершковим маслом на невеликому вогні до жовтого кольору, додаємо цибулю і томат-пюре, тушкуємо 2-3 хвилини, виливаємо сметану і гарячий бульйон, після закипання варимо 5-6 хвилин.

Вимикаємо, додаємо пряний соус і паприку, солимо і перчимо - за смаком.

Подаємо з яловичиною, свининою, і дичиною.
Смачного!