Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Квасолю залити водою і залишити на ніч. Відварити квасолю до готовності (краще трохи переварити). Злити воду, подрібнити в чаші блендера до стану пюре. Трохи води, в якій варилася квасоля, можна залишити і потім додати, якщо тісто буде сухувате.
Додати до квасолі олію і цукор.
Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач, ванільний цукор, какао, прянощі.
Всипати борошняну суміш до квасолі, олії і цукру. Додати рубані горіхи.
Перемішати і викласти тісто в змащену і присипану борошном або манкою форму (у мене діаметр 18 см.) У тісто втиснути шматочки шоколаду.
Випікати в розігрітій духовці 15-18 хвилин при 180 гр.
Готовий торт присипати цукровою пудрою і прикрасити горішками.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: