Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Вишневий компот вилити в каструлю, довести до кипіння, додати паличку кориці і проварити 10 хв. Остудити. Паличку кориці витягнути. Шоколад розтопити в мікрохвильовці. Остудити.
2. Яйця збити з цукром протягом 3 хвилин.
3. Додати вершкове масло і шоколад. Збити добре.
4. Додати просіяне з розпушувачем борошно. Перемішати. Ввести вишневий сироп з вишнею та коньяк. Перемішати.
6. Форму діаметром 24 см змастити маслом і присипати борошном. Вилити тісто і поставити в розігріту духовку.
7. Випікати при 180С приблизно 50 хвилин. Готовий корж остудити на решітці.
8. Приготувати шоколадну глазур (тут). Торт покрити глазур'ю. Дати глазурі застигнути.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: